Nakon važne pobjede u gostujućem derbiju s Pazinom proteklog utorka, kadeti Kvarnera 2010 nastavili su s pobjedama u natjecanju Regionalne lige. Nakon Pazinjana pobijeđena je i vodnjanska Oliva, i to u utakmici koja je do posljednje sekunde zadržala dinamiku i neizvjesnost. Nakon prve četvrtine gosti su bili u prednosti, a tek sredinom druge dionice Kvarner je preko Kremenovića „okrenuo“rezultat (26:25). Na poluvremenu je bilo +8 (41:33), no u drugome dijelu Oliva je „puhala za vrat“, ne dopustivši domaćima da se odvoje na osjetniju razliku.

-Nisam zadovoljan, nismo odigrali neku previše dobru utakmicu. Možda je malo opravdanje vrlo težak susret kojeg je ova ekipa dan ranije odigrala u juniorskoj ligi protiv Škrljeva i tu se malo potrošila. Ipak, pokazali smo karakter, jer nakon što smo gubili u prvoj četvrtini uspjeli smo doći do pobjede, uz dosta dobru kontrolu rezultata. Nismo uspjeli prelomiti utakmicu, ali stalno smo bili u prednosti od desetak razlike. Na kraju je najvažnije da smo pobijedili i napravili važan korak prema jedinstvenoj ligi koja nam je glavni cilj, rekao je trener Kvarnera 2010 Branko Musić., svjestan težine regionalnog natjecanja.

-Osim Pazina s kojim smo igrali jednu jako tešku utakmicu prije nekoliko dana, čekaju nas utakmice s Pulom i Crikvenicom koje su pokazale da isto mogu biti jako opasne. Pula je odigrala „egal“ utakmicu s Olivom, a Crikvenica je jučer pobijedila Pazin, to su ekipe koje treba uvažavati, stoga idemo utakmicu po utakmicu, pogotovo zato što ovi dečki igraju paralelno nekoliko različitih liga, dodao je Musić.

KK „Kvarner 2010“ – KK „Oliva“ 82:75 (18:24, 23:9, 25:25, 16:17)

KK „Kvarner 2010“: Arbanas 9, Pilepić 2, Polovina, Kurević, Kovačević 8, Trbojević 2, Moraal 16, Kremenović 18, Mušan, Rubinić 4, Matić 11, Pozder 12

KK „Oliva“: Božac 13, Vinčić 15, Jugovac 16, Baretić 14, Jelenić, Smoljan 15, Obuljen 2, Pastrovicchio

GALERIJA SLIKA:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)