Drugo kolo Lige mlađih kadetkinja donijelo je dvoboj Viškova i crikveničkog Arxa. Gošće su od početka utakmice nametnule svoje ritam, odvojivši se na +15 već nakon prve dionice. Nakon toga Viškovljanke su uspostavile određenu ravnotežu igre, ali na kraju su gošće ipak rutinski slavile.

-Nakon pobjede u Regionalnoj ligi u Gospiću prošloga vikenda nastavili smo pobjednički niz. Zadovoljan sam, borbenost, brzina i trčanje bili su na traženoj razini. Imali smo mali pad u drugoj četvrtini, no kasnije smo povratili kvalitetu igre s početka utakmice, rekao je trener pobjedničke ekipe Hrvoje Domijan.

-Ovo nam je prva utakmica sezone. Nisam zadovoljan igrom svoje ekipe, loše smo reagirali u nekim situacijama. Bilo nam je dosta teško igrati protiv njihovog pick and rolla i zonske obrane, nismo se tu snašli. Inače, treniramo tri do četiri puta tjedno, a možemo se pohvaliti da u klubu trenutno imamo 56 cura, što je jedna lijepa brojka. Borimo se, radimo i treniramo, uvjeren sam kako će se ubrzo vidjeti i rezultati toga rada. U Ligi mlađih kadetkinja imamo samo jednu igračicu rođenu 2009. godine, tako da naše vrijeme tek dolazi, naglasio je trener Viškova Teo Ban.

KK “Arx”
KK “Viškovo”

Liga mlađih kadetkinja Primorsko-goranske županije – 2. kolo

Viškovo: Dvorana OŠ „Sveti Matej“ – Suci: Cvijović, Krolo

KK „Viškovo“ – KK „Arx“ 44:68 (3:18, 12:8, 12:21, 17:21)

KK Viškovo: Đurić, Sušanj, Jelovica 18, Knezović, Peček, Ban 17, Brkić, Renčić 1, Šuše, Matijašević 2, Andrijević 6

KK „Arx“: Galloni, Devčić, Rešetar 6, Kikić 4, Turina, Lumezzi 16, Domijan 12, Burić 12, Tomas 2, Požega 12, Babić 2

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)