U 10. kolu Prve ženske lige skupina B, košarkašice Arxa pobijedile su Gospić rezultatom 72:55, u utakmici koja je, s ciljem promocije ženske košarke, odigrana na parketu ogulinske gradske sportske dvorane. Crikveničanke su kroz čitavu utakmicu održavale stabilno vodstvo, koje se na kraju zaustavilo na konačnih 17 poena prednosti.

ŽKK “ARX Crikvenica” – ŽKK “Gospić” 72:55
(18:15, 17:12, 18:14, 19:14)

ŽKK “ARX Crikvenica” : Bertović 6, Sunara, Ratković 11, Đurić 5, Gržac, Kljaić 15, Rogić 13, Blažević 12, Starčević 1, Petelin 1, Rešetar 6, Pažanin 2.

ŽKK “Gospić” : Pavelić, Milković K. 19, Halapa, Kolačević, Jerković, Binički 5, Milković M. 5, Benković 16, Orešković, Nikšić 2, Vrban 8, Milković L.

-Utakmica je sama po sebi imala važnost jer smo igrali u Ogulinu, na mom domaćem terenu. U utakmicu smo ušle malo nesigurno, no brzo smo se vratile i razigrale, iako smo Imale dosta grešaka i promašenih šuteva, ali smo se dobrom obranom trudile to ispraviti. Ponosna sam na ekipu jer smo donijele još jednu pobjedu u nizu, veselim se nastavku prvenstva. Slijedi nam bitan dio sezone u koji moramo ući koncentrirano i truditi se ispravljati vlastite greške. Hvala Ogulincima na podršci i odličnoj atmosferi tijekom cijele utakmice, rekla je nakon susreta Jana Bertović.

-Veseli nas da smo mogli prezentirati košarku u Ogulinu te se zahvaljujemo domaćinu na odličnoj organizaciji. Jana Bertović je iz Ogulina i sretni smo da je zaigrala pred svojim prijateljima i rodbinom, odigravši jako dobru utakmicu, u kojoj smo kroz svaku četvrtinu imali kontrolu i na kraju zasluženo slavili, dodao je trener Krešimir Kozlevčar. Okrećemo se sada jako neugodnoj ekipi Koprivnice s kojom sutra (subota, 3.2.) u 16 sati u dvorani Zvonka Cara igramo pravi derbi. Pozivamo publiku da nas dođe podržati!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)