Nastavak sezone u natjecanju Prve B lige košarkašice crikveničkog Arxa započele su uvjerljivom pobjedom protiv Salone. Najefikasnije Crikveničanke bile su Rogić s 20, te povratnica Blažević s 19 postignutih koševa. Utakmicu su prokomentirali trener Krešimir Kozlevčar i igračica Mia Blažević.

-Utakmicu protiv Solina snažnsmo otvorili, tražeći kontre i čvrste prodore šta smo i dobili, a poslužio nas je i šut. Odradili smo odlične pripreme i ozbiljno shvatili ekipu Solina dajući sve od sebe. Čestitke protivnicama na korektnoj igri, a posebne čestitke suigračicama i našem treneru na ukazanom povjerenju. Nastavak lige želimo odigrati u što boljem nizu i pokazati koliko dobro radimo i koliko se trudimo, naglasila je Blažević

-Cure su mini pripreme odradile veoma kvalitetno što se vidjelo na terenu. Utakmicu smo odlično otvoril i u prvom poluvremenu otišli na pristojnu razliku. Treba spomenuti da nam se nakon što je propustila cijeli prvi dio sezone vratila Mia Blažević, a s njom ekipa drugačije diše i ponaša se na terenu. S njom imamo drugu dimenziju igre i jedva čekamo nadigravanje u nastavku sezone. U samoj igri imamo dosta prostora za napredak, najviše u trčanju i tranziciji na kojoj puno radimo i pridajemo joj veliki značaj, rekao je Kozlevčar.

Iduću utakmicu Crikveničanke će odigrati u subotu, 20. Siječnja u Varaždinu (14 sati).

ŽKK “Arx Crikvenica” – ŽKK “Salona” 74:49
(22:12, 21:8, 17:16, 14:13)

Prvi sudac: Vedran Patača (Rijeka)
Sudac: Robert Maljevac (Rijeka)
Opunomoćenik: Zvonko Čudina (Rijeka)

ŽKK ARX: Horvat, Bertović 4, Sunara 2, Ratković 8, Gržac, Nikšić 4, Đurić, Kljaić 17, Rogić 20, Blažević 19, Starčević, Rešetar.

ŽKK SALONA : Domjanović, Orlandini 1, Ljubičić, Orlandini M. 7, Radić 4, Balić 10, Nekić 12, Čoko 5, Katić, Krstulović, Mladin 10.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)