Tako blizu, a tako daleko“. Upravo ta poznata izreka moglo bi se posuditi za opis utakmice 14. kola Favbet Premijer košarkaške lige između Škrljeva i Cibone u Kostreni. Jer, Zeleni su veći dio utakmice imali i vodstvo i igru, a onda na kraju ipak ostali „kratkih rukava“.

Već početnih škrljevskih 12:6, dalo je naslutiti raspoloženu večer domaće ekipe, koja je čitav prvi period susreta pružila nadahnutu i efikasnu igru.

Nakon 25:19 u prvoj četvrtini, Škrljevo je nastavilo puniti koš pomalo rezerviranih Vukova. Uljarević i Stanojević prednjačili su u napadu, uz asistenciju Barta i Taylora, pa se prednost Škrljeva do poluvremena popela na visokih +16 (49:33).

Već početkom treće četvrtine Cibona se „trgnula“ i počela smanjivati minus. Zahvaljujući razigranima Perasoviću, Aranitoviću i Vukoviću, Cibosi su krajem treće dionice stigli na tri poena zaostatka (63:60), da bi u posljednjih deset minuta „papučicu gasa“ stisnuli do kraja za konačnih 83:78.

Kod Cibone najefikasniji Perasović s 23 poena, a kod domaćih odlični Uljarević, koji je uz 28 koševa ostvario i sedam skokova te osam asistencija.

-Iza nas je odlična utakmica u kojoj smo pokazali jedno dobro lice. Iako je Cibona igrala s praktički pet igrača, to je jedan ekstreman kvalitet, no svejedno smo drugo poluvrijeme izgubili s prevelikom razlikom. Pali smo jer nemamo rotaciju, ali dokazali smo da možemo. Ima tu neke kemije, no promjena igračkog kadra je svakako potrebna, rekao je nakon susreta trener Škrljeva Edi Dželalija.

GALERIJA SLIKA:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)