Dinamo je opravdao ulogu favorita, pobijedivši u 12. Kolu Favbet Premijer lige DepoLink Škrljevo 91:77. Pobjednik je odlučen u prvih dvadeset minuta, a drugo poluvrijeme su Zeleni pod vodstvom novog trenera Edija Dželalije odlično parirali gostima iz Zagreba.

Nakon dva minimalna vodstva Škrljevčana na početku prve četvrtine, gosti iz Zagreba preuzeli su inicijativu i vodstvo, koje je na isteku prvih deset minuta iznosilo velikih 29:11.

I u drugoj dionici mlada domaća momčad predvođena iskusnim Nikolom Stanojevićem pokušavala je parirati iskusnim gostima, ali nije im pošlo za rukom doći u manji zaostatak, pa se na poluvrijeme otišlo s velikom prednošću gostiju od 31:50. U prvih dvadeset minuta najučinkovitiji kod Zelenih bio je Stanojević s 11 postignutih koševa, dok se kod Dinama Ivan Vučić zaustavio na 12.

Škrljevo je bolje otvorilo nastavak i na krilima Noe Svobode i Karla Uljarevića u 27. minuti došlo na minus deset (47:57). Na isteku trećeg perioda igre Dinamo je imao plus trinaest (57:70).

Nakon trice Stanojevića 3:21 do kraja utakmice DepoLink Škrljevo dolazi na minus devet (70:79), no, da se ne dogodi potpuni preokret pobrinuo se Mislav Brzoja s osam koševa u nizu. Na kraju, pobjeda Dinama 91:77 uz devetnaest koševa Vučića i Kraljevića. Poslovično najbolji kod Zelenih bio je Stanojević s 24 postignuta koša i sedam skokova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)