Pobjedama nad Trešnjevkom 2009 i Siskom na domaćem parketu SRC 3. maj, predkadetkinje FSV-a osigurale su nastup na Final Fouru koji će se održati u travnju.

Mlade su Riječanke na turniru predkadetskih jedinstvenih liga održanom proteklog vikenda prvo pobijedile Sisak (86:39), a dan kasnije i Trešnjevku 2009 (65:48). Nakon pet odigranih kola Jedinstvene lige FSV ima odličan skor od četiri pobjede i jednog poraza.

-Ekipu Trešnjevke smo ove sezone pobijedili već treći put, no za razliku od prva dva dvoboja puno težim načinom. Trenutno imamo dosta problema s ozljedama, nismo u idealnom stanju i to se vidjelo na utakmici. Ipak, jako je dobro što smo unatoč lošijoj formi uspjeli pobijediti. Jedina želja mi je bila nastup na Final Fouru, nadam se da ćemo se do tada zaliječiti i vratiti boljim igrama. Inače, ova je liga za nas izvanredna stvar, jer igranjem u njoj dobivamo neophodno iskustvo i veći broj kvalitetnih utakmica, rekao je nakon utakmice trener FSV-a Marin Mijaljević.

FSV (dvije utakmice): Polovina 17, Sulić 25, Pavišić 14, Jerković 7, Udovičić 7, Rabar 15, Glomazić 34, Tepić, Crnković, Pozder 32, Ribinski, Fijačko Trener: Marin Mijaljević Pomoćnik: Tomislav Švec

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)