Košarkaši Kvarnera 2010 u povratničku premijerligašku sezonu krenut će s novim trenerom. Nakon Branimira Pavića koji je Riječane vodio posljednje dvije sezone, kormilo seniorske ekipe preuzet će Ante Nazor. Splitski stručnjak u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio je tri najveća hrvatska kluba, Cibonu, Zadar i Split, a istaknuo se i kao trener mlađih reprezentativnih kategorija.

Izuzetno sam zahvalan na ukazanoj prilici, u Kvarneru vidim jednu novu energiju u hrvatskoj košarci. Drago mi je da su se naše ambicije poklopile i da ćemo ovdje raditi najbolji mogući posao. S ljudima u klubu već sam razgovarao na temu igračkog kadra, a najvažnije je da će većina nositelja igre ostati i u idućoj sezoni. Još je rano da pričamo o konkretnim detaljima vezanima za igru, pričekajmo da se složi ekipa i krenu pripreme, rekao je Nazor u uvodnom obraćanju javnosti.

Sportski direktor Davor Kus i predsjednik kluba Robert Jurković zadovoljni su dolaskom mladog ali iskusnog stručnjaka na klupu Kvarnera.

-Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što smo uspjeli dogovoriti suradnju s gospodinom Nazorom. Mislim da smo doveli vrlo kvalitetnog trenera i jako trenersko ime, u ime kluba želim mu dobrodošlicu i puno sreće u daljnjem radu, poručio je Kus.

-Najvažnija stvar u svakom projektu jest dovesti trenera koji može provesti ono što je zacrtano. U idućoj godini želimo stabilizaciju u Premijer ligi, sve iznad toga bit će dodatni bonus. Liga će biti vrlo izjednačena i neće biti nimalo lako osigurati ostanak. Uz novog trenera želimo ostvariti naš glavni cilj, a to je da za dvije godine budemo četvrta ekipa u Hrvatskoj, naglasio je Jurković.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)