Pred košarkašima Kvarnera 2010 jedan je od najvažnijih ovogodišnjih prvenstvenih ispita. Lider Prve lige sutra će (subota, 24.2.) u 18 sati u Dvorani Dinko Lukarić na Kozali u susretu s prvim i jednim pratiteljem, ekipom osiječkih Vrijednosnica, pokušati „čekirati“ prvu poziciju prije doigravanja u kojem Riječani žele plasman u elitno premijerligaško natjecanje.

Marijan Čakarun bijeli dres) KK “Kvarner 2010)

-Neće biti lako jer ekipa Vrijednosnica ima ozbiljan „roster“, uz Amerikanca Ashtona tu su i nekadašnji MVP Premijer lige Kujundžić, Primorac, Bjelanović, puno dobrih i iskusnih igrača. Kao i mi, pokazali su kontinuitet rezultata, a jedini poraz u dosadašnjem djelu prvenstva doživjeli smo upravo na njihovom parketu, rekao je trener Kvarnera 2010 Branimir Pavić.

Nažalost, ekipa će u subotnjem derbiju prvenstva biti oslabljena neigranjem ponajboljeg igrača Paola Marinellija, koji je na nedavnoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa protiv Cibone ozlijedio skočni zglob, dok će virozni Marijan Čakarun vjerojatno biti na raspolaganju treneru Paviću.

Paolo Marinelli (bijeli dres) KK “Kvarner 2010”

Imamo veliku širinu i vjerujem da i bez Marinellija možemo doći do pozitivnog rezultata, pogotovo uz veliku podršku navijača koje pozivam da u što većem broju dođu sutra na Kozalu, apelirao je na riječke ljubitelje košarke strateg Kvarnera.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)