KK "Arx Crikvenica"

U utakmici 8. kola Prve ženske lige, košarkašice Arxa poražene su u Varaždinu rezultatom 66:43. Unatoč porazu, Crikveničanke su u nekim dijelovima utakmice pokazale kvalitetu, no bodovi su ipak ostali na sjeveru Hrvatske.

Nakon lošeg starta u prvom poluvremenu, u nastavku susreta izgledali smo osjetno bolje, no nedovoljno da bi napravili preokret. Dobra igra i zaostatak od 14 razlike u trećoj četvrtini bilo je najviše što smo napravili u ovoj utakmici. Loš šuterski dan i krivi pristup, gdje smo previše pokušavali organizirati igru s vanjskih pozicija, otvorila je ekipi Varaždina put do zaslužene pobjede. Pred nama je tjedan dana pripreme za utakmicu protiv Gospića, u kojoj ćemo se pokušati vratiti na pobjedničke staze, rekao je trener Arxa Krešimir Kozlevčar.

crikveničke košarkašice u zimskoj varaždinskoj idili

Zanimljivo kako će se utakmica s s Gospićankama igrati u Ogulinu, s ciljem promocije ženske košarke u tom kraju.

-U našim redovima igrat će Jana Bertović koja dolazi upravo iz Ogulina, veseli nas da će nastupiti pred svojim prijateljima i rodbinom. Hvala i ŽKK Gosipić te HKS-u što su prihvatili ideju obojice trenera i dali nam mogućnost da kao jedini prvoligaši u Primorsko-goranskoj i Istarskoj županiji naš sport promoviramo u Ogulinu. Osim same igre, naš je cilj popularizirati košarku, a ovim projektom idemo u tom smjeru. Nadamo se da će to prepoznati i svi oni koji mogu dati veću podršku klubovima, naglasio je Kozlevčar.

8. kolo Prve ženske lige

KK Eco Net – ŽKK Arx Crikvenica 66:43 (20:7, 18:10, 13:12, 15:14)

KK Eco Net: Božović 7, Barušić 18, Brezovec 15, Lukan, Novak 3, Žanić 15, Štrocinger 5, Paulišić, Kauzler 3, Sajko, Rakonić, Vujec.

ŽKK Arx Crikvenica: Bertović 2, Sunara 2, Ratković, Nikšić, Đurić 2, Kljaić 7, Rogić 13, Blažević 17, Starčević, Rešetar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)